keskiviikko 27. toukokuuta 2015

KEITTIÖ VOL. 2

Unelmien keittiö kohtuu hintaan on löytynyt. Viimeksi kilpailussa jäljellä olivat Puuvaja ja Puustelli. Kun saimme Puuvajasta päivitetyn tarjouksen haluamallamme vetimellä, se olikin huiman korkea johtuen vetimen aiheuttamasta ovimallin vaihdosta. Nyt myyjä otti yhteyttä löydettyään vetimen, joka sopii alkuperäiseen ja huokeampaan ovimalliimme. Edelleen Puustellissa on positiivisia puolia hieman enemmän, mutta hinta ja palvelualttius vie meillä nyt voiton ja keittiömme tulee näin ollen Puuvajasta. Keittiö on aikalailla valkoinen, kodinkoneita myöden. Vielä on etsinnässä valkoinen, moderni ja tyylikäs liesikupu huippuimurille.


Olohuoneen ja keittiön välinen seinä.


Vastakkainen näkymä.


Näkymä ruokailutilaan päin.

2 kommenttia:

  1. Keittiöön saa kyllä upotettua pienen omaisuuden rahaa! Ihan puistattaa, kun muistelen ensimmäistä hinta-arviota omastamme. Tyylikäs ja kaunis keittiö on teille kyllä rakentumassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen itsekin tyytyväinen keittiöön tähän asti. Pientä viilaamista vielä on. Näillä näkymin keittiö pysyy budjetissa, mutta tosiaan kyllä siihen yllättävän paljon vaan rahaa uppoaa.

    VastaaPoista