tiistai 21. heinäkuuta 2015

Asuntomessut: Ideoita

Vanhempien makuuhuoneeseen olen haaveillut hieman loft-fiilistä. Sängyn tai sängynpäädyn haluaisin toteuttaa itse vanerista. Tarkat suunnitelmat ovat kuitenkin vielä auki ja hahmotelmia on useita. Messuilla ihastuin tähän kauniiseen makuuhuoneeseen. Siinä on juuri oikeaa tunnelmaa meille.
Meillä on sängyn ympärillä korkeat ikkunat ja niiden eteen olisi tarkoitus laittaa kattovalaisimet toimittamaan yövalojen virkaa. Yksi vaitoehto voisi olla tuo Cobellon valaisin messuilta tai Aarikan Reitti-valaisin. 


Olen miettinyt myös hieman metallisempia tai jopa betonisia valaisimia. Läpinäkyvyys olisi kuitenkin valaisimissa kiva, koska ovat ikkunan edessä. Betoniset valaisimet eivät siis parhaat mahdolliset tähän tarkoitukseen olisi. Ehkä johonkin muualle... 


Lisää valaistusideoita sain messuilta eräästä olohuoneesta. Takan taakse oli piilotettu ledit. Aikast hienoa! Nyt selvittelemään voiko saman toteuttaa meidän olohuoneessa. Ja kuvassahan on myös tuo iänikuinen unelmani, Egg-tuoli. Kirjasto on mieheni valtakuntaa, koska en halua tietokonetta olohuoneeseemme. Hän ehdotti minulle tuossa taannoin, että kirjastosta voisi yhden seinän päälystää jollain tiilijäljitelmällä. En innostunut ajatuksesta teennäisyyden vuoksi. Messuilla näin raakapinnalle jätetyn tiiliseinän ja tajusin, että meidän kirjastossahan on yksi muurattuseinä. Siitä voisi jättää tiilet näkyviin ilman, että on teennäinen. Näin saadaan taas yksi pala kasaan meidän näköistä ja yhteistä kotia varten.
Tässä oli tämän vuoden messuinspiraatiot. Matkan varrella tehtiin myös pysähdys lattiamateriaalin tiimoilta, mutta siitä lisää myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti