perjantai 17. heinäkuuta 2015

Asuntomessut: Pikkumiehen huone

Tämän vuoden asuntomessut on meidän osalta takana. Päivä oli hikinen, pitkä ja antoisa. Näin seuraavana päivänä pohkeet ovat jumissa rappusten kävelystä ja pää täynnä uusia ideioita. Dekon messuluettelo oli etukäteen rämmitty läpi monta kertaa ja kohteet väri koodattu kiinnostuksen mukaan. Niinkuin kuvasta näkyy niin keltaisia "pakko nähdä"-kohteita oli huomattavasti enemmän kuin pinkkejä "ehkä"-kohteita. Kävimme tutustumassa 23 kohteeseen ja loput jätimme suosiolla käymättä, jottei päivä venähtänyt liian pitkäksi. Valitettavasti unohdin kohdenumerot linkittää kuviin, joten en uskalla arvailla mistä kohteesta mikäkin kuva on. Ideoiden vuoksi näitä kuvailtu onkin, joten eikun inspiroitumaan...

Lastenhuoneissa oli paljon kivoja ideioita. Värit oli ihania ja mielikuvitusta oli käytetty. Olen aiemmin napsaissut jostain kuvan leikekirjaan lastenhuoneesta, jossa oli vihreät seinät ja Marimekon Bo boo verhot.


Messuilta löytyi myös ihanan inspiroiva vihreä lastenhuone. Mustavalkoinen linja selkeyttää hienosti lasten huoneen kirkkaita värejä. Luulen, että meillekin pikkumiehen huoneen värit tulevat Bo boon autoista, vihreää, keltaista, oranssia..?


Lastenhuoneissa oli paljon ylösnostettuja sänkyjä ja parvia. Yksi oli ylitse muiden, puumaja. Luulen, että meillä siihen panostetaan pihalla, mutta miksei se voisi sisälläkin olla.



Meillä on vihdoin oma asunto myyty ja loppu rakennusaika asutaan vanhempieni luona, joten nyt muuttolaatikot kutsuvat. Messukuulumisia luvassa lisää lähipäivinä. Vanhempien makuuhuoneeseen sain ideioita, myös kylpyhuoneissa kävi uudet tuulet ja pari hyvää ideaa mieskin keksi saunaan ja kirjastoon...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti