perjantai 10. heinäkuuta 2015

Shoppailuja ja verkkoja

Askossa oli lepakkotuoli tarjouksessa, joten lähdimme hakemaan pikkumiehen huoneeseen tuolia raksapäivän päätteeksi. Valitettavasti teräsverkon laitossa meni sen verran pitkään, että mustat tuolit olivat ehtineet jo loppua. Päädyimme sitten ostamaan 2 valkoista tuolia. Väri on ehkä hieman arka pojan huoneeseen, mutta voihan niitä muuallakin käyttää ja saa kankaan varmasti pestyäkin. Lastenhuoneeseen meillä on hirmu paljon ideioita, mutta niistä tarkemmin joskus myöhemmin.

Askossa oli myös paljon mattoja suurissa alennuksissa. Sieltä olisi löytynyt ihania mattoja joka huoneeseen, mutta pikkumies ja tuo isompikin mies kävi jo kärsimättömäksi, joten nopeasti valitsin pari mattoa. Ajattelin yhdistää ne ruokapöydän alle, mutta katsotaan mihin päätyvät. Matot soveltuvat myös ulkokäyttöön, joten jos paikkaa en sisältä löydä voin aina heittää ne terassille jalan lämmikkeeksi. 


Paras löytö Askosta oli kuitenkin Luhdan Piano naulakko. Olen aikoja sitten leikannut kuvan naulokosta leikekirjaan ja nyt sen sai pilkkahinnalla. Naulakko on tarkoitus laittaa eteiseen vierasnaulakoksi. Taustalle tulee mustavalkoista koivutapettia ja viereen meidän Mikki Hiiri. Nyt aloin pohtia olisiko kannattanut ostaa toinenkin ja laittaa naulakot päällekkäin. Näin olisi saanut myös lapsille sopivan korkusen naulakon, ehkä haen vielä huomenna toisen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti