perjantai 24. heinäkuuta 2015

Lattiamateriaali aiheuttaa meille edelleen päänvaivaa. Viimeisin potentiaalinen vaihtoehto oli aiemmin kertomani Paradorin tiikki laminaatti. Tilasin siitä mallipalan ja se olikin todella hieno. Miinuspuoleksi osoittautui kuitenkin laminaatin viistot reunat, jotka muodostavat lattiaan urat kaikelle pölylle ja roskalle. Koira- ja lapsiperheenä jouduimme sen siis jättämään pois. 
Tänään ollaan taas pikkumiehen kanssa kierrelty Turun seudun lattiakauppoja mummi apuna ja pari ehkä-vaihtoehtoa löytyikin, ei vaan sitä juuri oikeaa.


Tämän päivän vaihtoehdot ovat Karitman mallistoa.

Tämä Paradorin laminaatti on pidemmän aikaa jo keikkunut valikoimissa, mutta pelkään sen olevan liian valkoinen.

Oli tässä päivässä hyviäkin löytöjä, ruokapöytä. Katselimme aiemmin Kodin1:ssä maassiivisaarnista valmistettua pöytää ja nyt se oli tarjouksessa puoleen hintaan. Pakkohan tuo oli ostaa. Kaveriksi pöydälle laitan miehen isoäidiltä perityt pinnatuolit mustana. 


Nahkaisiin yksityiskohtiin en heti ihastunut, mutta nyt ne jo sopivat silmään. 

Cortina-ruokapöytä Kodin1:stä.

Lisäksi olimme hieman shoppailemassa Askon alessa ja taas löytyi kaikkea kivaa. Mukaan tällä kertaa lähti kuitenkin vain Luhdan Piano kynttiläjalka tuota ruokapöytää koristamaan. Pari huonekalua jäi kuitenkin vielä mietintään...

Kotiin tullessa sain Ellokselta viestin, että aletuotteistakin saisi -30%.  Täytyihän nuo siis selailla läpi, tällä kertaa kuitenkin vain kotipuoli. Tilaukseen lähti meidän makuuhuoneen korkeisiin ikkunoihin valkoiset pellavalaskosverhot, pari keitiöpyyhettä ja jouluvaloja.


'


Päivä päätettiin meille jo niin tutulla yhteisellä maalaushetkellä miehen kanssa. Saatiin räystäslautojen naulanpäät piiloon. Huomenna on luvattu kaunista säätä ja ilmastointimiestä odotellessa meillä ei sisätöitä nyt ole, joten julkisivun parissa häärätään huomennakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti