sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Hiljainen viikonloppu

Raksalla on ollut hiljainen viikonloppu. Meitä on laiskottanut eikä juuri jaksettu muuta tehdä kuin vähän siivoilla paikkoja. Stressiä ja surua on tähän viikkoon mahtunutkin, joten rauhallisempi viikonloppu oli ihan paikallaan. Tällä viikolla meidän jengi on pienentynyt viidestä neljään, vanhimman ranskanbulldoggimme poismenon myötä.
Eteenpäin kuitenkin mennään ja muuttopäivä lähenee. Alla hieman kuvia valmistuneista pinnoista.


Kodinhoitohuoneen vessa on yhtä seinää vaille laatoittettu. Seuraavaksi asennetaan seinäwc, jonka jälkeen saadaan siis viimeinenkin seinä valmiiksi
Aiemminkin mainittu, mutta seinät siis Pukkilan Bamboo valkosuklaa ja lattia Rtv:ltä Mineral Grey

Kodinhoitohuoneen koiranpesunurkkaus lattian saumoja vaille valmis. Lattiassa sama Mineral Grey ja seinällä Pukkilan valkoinen laatta.


Pukeutumistilan lattia jäi hieman kesken. Huomenna saadaan Rtv:ltä lisää laattaa. Jakotukit jäävät kaapiston sisään piiloon. 

Kylpyhuonetta ei ole vielä laatoitettu, mutta se odottaa vuoroaan seuraavana.

Saunaan tulee puolikas seinä lasia oven viereen.

Toinen vessa, minun vessa, on myöskin yhtä seinää vaille valmis.


Isot ikkunat tulevat sopivan alas, juuri tätä varten ne on suunniteltukin. Kaksin oli toki kivempaa, ehkä joskus taas. Kirjasto sai pari mustaa seinää. Kokonaan en uskaltanut maalata, vaikka mieli tekikin.
3 kommenttia:

 1. En tiedä luetko kommentteja vanhoihin teksteihin liittyen, mutta olisin kiinnostunut tietämään, minkälainen tuo RTV:n Mineral Grey - harmaa laatta on ollut käytössä, oletteko olleet tyytyväisiä siihen (puhdistettavuus, ulkonäkö). Se on kivan näköinen ja ollaan harkittu sitä kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen, ja seinille kiiltävä valkoinen laatta. Oletteko olleet tyytyväisiä valintaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan oltu todella tyytyväisiä! 😊 Ulkonäöstä tykkään koko ajan vaan enemmän! On todella mukavan tuntuinen jalan alla, vähän samettinen, ja lapsikin pysyy hyvin pystyssä märällä lattialla. Puhdistuksen kanssa ei vaadi mitään erityistä, khh:n imuroin samalla kun muunkin talon ja kylpyhuone kuivaillaan pelkällä lastalla. On tosi hyvän värinen hävittämään likaa... Voin suositella! 😀

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta, kuulostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista