sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Talo täynnä kaappeja

Kaapistot saapuivat perille maanantai illalla pienten hidasteiden saattelemana. Kuorma-autokuski oli todella arka ajamaan "haastavissa" olosuhteissa ja mieheni olikin saanut veljensä kanssa tovin taivutella kuskia ja aurailla tietä, jotta kaapistot saatiin perille. Yllätyksiä tässäkin toimituksessa oli, mutta ei mitään ylitse pääsemätöntä. Suurimpina puutteina kodinhoitohuoneen kaapiston ovet ja isomman vessan peilin karmit puuttuvat sekä vessojen vetimet ovat väärän väriset. Toivotaan, että reklamaatio hoituu nopeasti ja sujuvasti.

Makuuhuoneita olemme paneloineet ja seuraavaksi on yleisten tilojen vuoro. Eteinen, keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat lähes yhtenäistä tilaa, joten hieman pelottaa onko meidän valitsemamme mdf-paneeli liian lyhyttä (2070mm) ja kapeaa (185mm) niin isoon tilaan. Toivotaan, ettei katosta tule liian saumaista.

Seinät on tosiaan maalattu, joten kaikki ikkunat on vihdoin riisuttu muoveista ja kaunis talvi aurinko tuo valoa sisään taloon. Koko viikonloppua ei raksalla kuitenkaan olla hääräilty vaan nautittiin myös ulkoilusta pikkumiehen ja sukulaisperheen lasten kanssa.

Kodinhoitohuoneen kaapiston rungon asennusta.

Pienemmän vessan kaapiston asennusta.

Pienen vessan peilikaappi.

Pääsissänkäynnin yläpuolelta puuttuu vielä ikkuna.

Viimeisenä paljastui olohuoneen ikkunat.

Kelkkailua isopappan mäessä.

Siellä se koti häämöttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti