maanantai 20. kesäkuuta 2016

Viikonlopun tohinoita

Tällä hetkellä on erityisen hankalaa malttaa tehdä töitä, kun tietää mitä kaikkea raksalla täytyisi tehdä. Viikonloppuna  saimme runsaasti aikaiseksi ja kävimmepä pienen lomareissun Särkänniemeenkin tekemässä.
Suurin muutos, joka raksalla tapahtui viikonlopun aikana oli pahvien siivous lattiasta pois. Tuotiin muutama vanha räsymatto väliaikaisesti estämään roskien siirtymistä paikasta toiseen. Kaikki tuli heti kotoisamman näköiseksi eikä muutamat puutuvat listatkaan enää haittaa.
Ruokapöytä kasattiin pahvilaatikosta pois ja asetettiin tarkastusta varten tarvittavat kansiot herroille valmiiksi pöydän päälle. Kaikki pientavaramme on tosiaan jo raksalla jonkin aikaa kierineet ja nämä siirrettiin nyt vaatehuoneeseen odottamaan paikalleen laittoa.
Kaikki kodinkoneet on paikallaan ja toiminnassa. Asensimme liesituulettimen  hieman tavanomaista ylemmäs, jottei olisi näköesteenä ruokailutilaan. Hyvin näytti ainakin paperia imevän, mutta katsotaan kuinka käryjen käy.
Tänään ilmastointi miehen on määrä tehdä mittauksensa ja jättää paperit tarkastusta varten raksalle. Jännitysmomentti on aika suuri tämän firman osalta, mutta ei auta kuin toivoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti