perjantai 5. elokuuta 2016

Pikkumiehen huone

Pikkumies nauttii huoneestaan täysillä ja lelutkin ovat pysyneet kohtuu hyvin pois olohuoneen puolelta.Tilaa on reippaasti yhdelle mini-ihmiselle. Säilytystilasta en tällä hetkellä ottanut mitään stressiä, koska eihän tuo vielä kovin paljoa vaatteita tai tavaraa omista. Lisäillään kaappitilaa, kun tarve tulee.


Vaatteet laitettiin teollistyyliseen avohylykköön. On todella kätevä käyttää, pikkumies saa itsekin haettua vaatteita tarpeen tullen. Sukat, kalsarit ja asusteet säilyvät alahyllyllä laatikoissa.


Pinnasänky on jo purettu pois pikkumiehen opittua nukkumaan isojen poikien sängyssä. Tällä hetkellä runkopatja toimii sänkynä, johon mahtuu hyvin nukkumaan kaikkien pehmolelujen ja tietenkin perheen nelijalkaisen kanssa. Tarkoitus on tehdä vanerista runkopatjalle alusta. Paksun vanerin saaminen asialliseen hintaan kotinurkilta osoittautui vaikeaksi. Harkinnassa on siis postittaminen kauempaa tai ohuemman hakeminen Bauhausista.


Voimistelurenkaat ovat tämän hetken juttu ja meiltäkin ne löytyvät. Pikkumies sai renkaat nimpparilahjaksi ja vaikka hän ei kova vauhtihirmu olekaan, on niissä paljon roikuttu. Voimistelurenkaille olisi kiva saada vielä jotku koukut seinälle, johon ne voisi nostaa pois tieltä jos tarvetta, Dotsit ehkäpä?


Lelut säilyvät tällä hetkellä myöskin avohyllykössä, Ikean Kallax.Tosin suuremman osan ajasta ne ovat kaikki hyllykön edessä lattialla, ei niinkään hyllykössä. Kuvanoton jälkeen hyllykön päälle ollaan laittettu pari taulua, jotka kiinnitettiin minulle täysin uusilla Command-taulukiinnitystarroilla. Aivan mahtava keksintö ja hyvin ovat pysyneet.


Askon "lepakko"- tuoleja huoneessa on pari kappaletta, jotta aikuisten on mukavampi olla menossa mukana. Nämä ostin enempää ajattelematta alennusmyynnistä kuukausia sitten ja vasta nyt pakkauksia avatessa oivalsin etteivät ole ne lepakko-tuolit joita kuvittelin. No ihan hyvä niissä on istua, joten olkoot siinä sen aikaan minkä on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti