tiistai 27. syyskuuta 2016

Frank

Aika menee niin nopeasti. Meille tuli perheenlisäystä ranskanbulldoggin muodossa, joten pari viikkoa on vierähtänyt pientä mustaa pissattaessa. 


Tälläinen suloisuus siis meillä! ❤️ Myös taloa ollaan saatu jonkun verran eteenpäin. Loppuja julkisivulautoja ollaan laitettu paikalleen ja sisääntuloon on tehty rappuset. Vietettiin myös tupareita ja 2-vuotis synttäreitä. Vieraita oli paljon ja vilinää ja vilskettä riitti, joten kuvaaminen unohtui. Ei siis yhtä ainuttakaan kuvaa saatu niistä pippaloista. 

Pikku hiljaa on ollut mukava koristaa kotia. Joitain tauluja ollaan saatu seinälle ja syksyisiä koristeita olen hakenut luonnosta. Uusia mattojakin löysin Kodin1:sen loppualesta, mutta niitä ei yllättäen vielä lattialla näy. Meillä päin on pelto, josta saa poimia auringonkukkia, joten niitä tuli haettua hieman liikaakin. 


Pihlajanmarjoista väsäsin kynttilöille koristeita. Myös maljakossa niitä oli jonkin aikaa keittiön tasolla.


Pieni mies poimi minulle yksi päivä kukkia ja laitoin ne pieneen maljakkoon yöpöydälle. On aivan mahtavaa herätä aamulla ja nähdä ensimmäisenä kauniita kukkia, joten siitä asti yöpöydälleni on ollut tuoreita kukkia. Tekee nukkumaan menemisistä ja heräämisestä paljon mukavampaa.


Syksy on jo saapunut ja illat pimentyneet. Seuraavaksi alkaakin joulun odotus. Joukuihmisenä en malta odottaa, että saan pukea kodin jouluun, sen aika ei kuitenkaan ole ihan vielä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti