torstai 1. lokakuuta 2015

Ikkunat

Pyynnöstä muutama kuva valaisemaan meidän ikkunaongelmaa. Toivottavasti näistä saisi käsityksen asiasta. Eli siis ikkuna on syvemmällä kuin kipsilevy, jonka vuoksi tarvitaan L:n mallinen lista + tavallinen lista. Nämä siis Kannustalon mukaan aina kaikki halunneet valkoisena eikä kuvan harmaana, jona minä ne haluan. Muita värejä ei ole saatavana ja oletus on automaattisesti valkoinen. Tiiviltä sain heidän listatoimittajan, jrwood, yhteystiedot ja sinne olen nyt tiedustelua jättänyt. Saa nähdä miten käy... Kuvissa pikkumiehen huoneen aukeava ikkuna. Kävin iltahämärässä kuvia ottamassa, joten valotus ei mikään paras mahdollinen näissä ole.3 kommenttia:

 1. Selvisikö tuo lista "ongelma", että löytykö karmien värisiä smyygejä ja listoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelma ei ihan vielä ole selvinnyt minua tyydyttävällä tavalla. Eli listatoimittajilta saa listoja kaikissa maailman väreissä, eikä hintakaan ole väristä kiinni, MUTTA tarvitsemiemme smyygien mitat ovat Kannustalon omia eikä ihan tälläistä listoja saanut. Plan B on viedä ensi viikolla listat testi maalaukseen maalaamoon, josko saisi saman värisiksi. Kannustalolta sain tarkat maalien tiedot, joten olen toiveikas. Ilmoitan kun tiedän miten ratkaistaan.

   Poista
  2. L-smyygi listat maalautetaan oikean värisiksi. Yksi listoista oli testimaalauksesta ja hyvä tuli. Lisäkustannus on vajaa 200€, joten meidän mielestä kannattaa.

   Poista