sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Jätevesijärjestelmän asennusta

Viikonloppu on mennyt sateisissa merkeissä jätevesijärjestelmän parissa. Mies räpsi kuvia matkan varrella, mutta valmiista tuotoksesta ei kuvia vielä ole sateen vuoksi.
Jätevesijärjestelmä on siis asennettu ja mutkia oli matkassa useita. Suuremmilta murheilta kuitenkin säästyttiin kaivurikuskimme ammattitaidon ja tarvikevaraston ansiosta. Kaivurikuskimme muotoili myös tontin maastoa ja täytyy sanoa, että aika hieno tuli. Itse emme oikein nähneet tasoerojen tarjoamia mahdollisuuksia, mutta kiitos kuskimme meille tuli todella hieno yläpiha. Pihaan meillä ei ole juurikaan rahaa budjetoitu, joten sitä täytyy tehdä pikkuhiljaa vuosien varrella.
Maalämmön kaivo on porattu 160 metriin ja hyvin kuulemma vettä tuli. Putkimies ja sähkömies tuleekin ensi viikolla kytkemään maalämpöä, saadaan lattialämpö päälle.
Viikonloppu hujahti taas kovaa vauhtia ja nyt istahdetaan rentoutumaan ennen uutta viikkoa. Hyvää isänpäivää kaikille iseille!

Kalliota tuli vastaan joka suunnasta ja ärjestelmä saatiin juuri ja juuri mahtumaan.

Pahin kallioin kulma, josta putki lähtee ojaan.

Laserilla korkeudet.

Moduulit + jakokaivo

Siinä ne sitten on.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista seurata miten käytännössä toimii tämäkin. Tuttu myös mainitsi että heillä on keväällä jätevesijärjestelmän hoitaminen edessä. Koskaan en ole tuommoisia moduuleja nähnytkään. Ja hieno juttu että saitte kaikki kuitenkin mahtumaan vaikka kalliota olikin paljon. Tsemppiä sinne.

    VastaaPoista
  2. Meidän tuttu myös juuri alkaa tähän urakkaan, heillä vielä keskitysrenkaita odotellaan. Meillä tämä aikoinaan oli tehty jo ennenkuin talo ostettiin, eli ei ainakaan vielä lähiaikoina tarvitse sille tehdä mitään. Kyllä tuossa onkin kaivamista. https://www.vevi.fi/keskittamisrenkaat.htm

    VastaaPoista