keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Maalämpö on vihdoin päällä. Putkimiehemme ja sähkömiehemme ovat asian hoitaneet ihan keskenään, joten en tiedä mitä mutkia on matkassa ollut. 
Puhallusvilla on tilattu kolmisen viikkoa sitten, joten pikkuhiljaa täytyy varmasti alkaa perään kyselemään. Olisi mukavaa jos talo olisi lämmin sisäpintoja tehdessä. Nyt näytti lämpötila olevan 15 asteen kieppeillä.
Teknisentilan kittauksen ja maalauksen jälkeen siirryin vaatehuoneen puolelle ja se on saatukin tasoitettua ja pohjamaalattua. Todennettu on myös etten voi muita huoneita tasoittaa.... Ammattilaiset siis kehiin ja toivottavasti saadaan nopealla aikataululla. 
Ihastuin aikoinaan sinkkuelämää Carrien uuden asunnon siniseen, niinkuin moni muukin. Löysin siis Benjamin Mooren väreistä sen ja toisen mukavan sinisen, jommalla kummalla tekisi mieli vaatehuone maalata, mutta kummalla? Ja ennen kaikkea mistä niitä maaleja oikeen saa? Olen yrittänyt googlettaa ja paljon niitä käytetään, mutta kukaan ei kerro että mistä on hankittu. Tikkurilan väripalvelusta kysyin vastaavia sävyjä, niitä ei ollut. Voivat kuulemma sävyt yksilöllisesti tehdä, mutta vähän epäilyttää kun en ole värejä livenä nähnyt.
Benjamin Mooren Color Capture on muuten hauska appsi. Sieltä löytyy inspiskuvia ja voi kerätä talteen omia lempisävyjä. Antaa myös hauskasti valokuvasta värisävyt, joten voi hyödyntää esimerkiksi luonnon kauniita sävy-yhdistelmiä. Saatavana ainakin Iphonelle, muista en tiedä. Kannattaa kokeilla.

Ylimpänä Benjamin Mooren Electric blue.

Ylimpänä Benjamin Mooren Dream i can fly.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti