lauantai 5. syyskuuta 2015

Laattoja

Suurin osa laatoista on valittu ja tilattu. Betonin kuivumisen vuoksi laatoittaa voi todennäköisesti vasta lokakuun lopulla. Minulla on kuitenkin edessä paluu työelämään ja uuteen työhön parin viikon kuluttua, joten olemme pyrkineet lyömään lukkoon mahdollisimman paljon valintoja. Ensimmäisiä ostoja uuteen kotiin oli Pukkilan Bamboo valkosuklaa laatta, joka tulee mieheni vessan seinille.

Kuva: http://www.pukkila.com/tuotteet/sarja/bamboo

Kodinhoitohuoneeseen koirien pesunurkkaan ostin kesällä Pukkilan pihamyynnistä saman valkosuklaan väristä peruslaattaa samassa koossa 20x25. Koska Bamboota todennäköisesti jää yli, ajattelin hyödyntää sen kodinhoitohuoneen välitilassa. Kodinhoitohuoneen lattiaan tulee RTV:stä Mineral grey laattaa 30x60. Sama laattaa jatkuu kylpyhuoneen puolella koossa 10x10. Alla olevassa kuvassa näyttää värit vääristyvän kovasti, harmaampi on oikeampi väri. Kylpyhuoneen seinät tulevat Kaakelikeskuksen kiiltävällä valkoisella 25x50 kokoisella laatalla.

Kuva: http://www.rtv.fi/keraamiset-laatat/uusi-kokoelma/lattialaatat/mineral/Mineral30x40Grey.jpg/view

Wc 1, eli minun vessa tulee Kaakelikeskuksen Dot luganolla lattiasta seiniin. Olemme mieheni kanssa molemmat todella ihastuneita laattaan ja onneksi olimmekin ajoissa liikkeellä, sillä kyseistä laattaa ei tällä hetkellä ollut varastossa ja sitä saadaankin maahantuojalta vasta parin viikon kuluttua. 

Kuva: http://www.kaakelikeskus.net/kuvapankki/info.php?uid=10&pw=&id=5865

Kiukaan takainen seinä on vielä päättämättä samoin keittiön välitila. Muutamia vaihtoehtoja on, mutta päätöstä emme ole osanneet tehdä. Saunaan tulee puukiuas, joten laatan väri tulee olemaan musta. Mietinnässä on kivi vaihtoehto tai musta laatta, jossa olisi jotain kimalletta. Keittiön välitilasta en osaa päättää edes materiaalia... laattaa? lasia? aitoakiveä? laastia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti