perjantai 11. syyskuuta 2015

Yllätys-päivät

Tänään tuli sähköpostiin yllätyspäivien kuvasto. Selailin sitä tässä läpi ja taitaa tämä ilta mennä taas shoppaillessa. Kuvaan keräilin muutaman kivan tuotteen.


Hauskoista lastenhuoneen säilytyslaatikoista sain idean: Ikean musta Kallax hylly ja muutamaan hyllyyn valas- tai elefanttilaatikko pikkuleluille. Toisaalta voisi ne pikkuautot kerätä tyylikkäämminkin esim. tuohon metalliseen koriin. Hauska ja värikäs vai aikaakestävä ja tyylikäs? Kumpi lastenhuoneen tulisi olla?
Como (Kuva: https://www.isku.fi
/tuote/ht-collection/1533/como)
Dione-sohvaa ollaan aiemmin katsottukin Kodin1:ssä. Sen muotoilussa on jotain hauskaa ja erilaista. Istuinmukavuuskin oli ihan ok. Sohva ei kuitenkaan ole pestävä tai edes muuten kovin laadukas. Unelmana meillä on Ht collectionin Como sohva vaalean harmaana. Sohvassa on irrotettavat ja konepestävät päälliset mukaan lukien rungon kankaat. Sohva on juuri sopivan pehmeä ja kova ja selkänojissa on höyhensisusta. Sohvan laadukkuus ja ajattomuus näkyy toki hinnassa (noin 3000e). Nyt Dionen hyvän tarjouksen vuoksi mietin kannattaisiko tuo unelmasohva siirtää tulevaisuuten? Vai riittäisikö rahat siihen vielä talon valmistuttuakin?
Jotenkin ihastuin myös noihin Annon Kaunokki-pussilakanoihin, vaikka sininen ei ole yhtään minun väri. Kyllä niissä trendeissä vaan on voimaa.
Kuvioituja sammutuspeitteitä olen katsonut muuallakin ja tuo koivukuvio on kyllä kaunis, voisin hyvin roikottaa keittiön seinällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti