perjantai 18. syyskuuta 2015

Yhteistyökumppanit

Luin tänään Lato-blogista ongelmista urakoitsijoiden kanssa ja huokasin helpotuksesta, että ollaan näiltä vältytty. Päätin siis hieman kehua meidän urakoitsijoita, jotka ovat osanneet hienosti ajatella kokonaisuutta ja työt ovat valmistuneet ajallaan. Onneksi kuuntelimme isääni ja valitsimme urakoitsijat, joiden kanssa hän on työskennellyt vuosia. Lvi-työt meillä tulee LVI-J. Hakulan kautta ja sähkösuunnitelmat ja -työt MIR-sähköstä. Kumpaakaan firmoista emme kilpailuttaneet, joka saattaa kuulostaa tyhmältä. Päätimme kuitenkin olla näistä tinkimättä, joka on osoittautunut hyväksi valinnaksi. Ilmastointityöt kuuluivat LVI-J. Hakulan urakkaan, mutta työt teki Ilmatiimi. Heitä jouduin hieman hoputtelemaan, mutta työnjälki oli hyvää eikä meidän aikataulu pieneen viivästymiseen kaatunut.

Talomme on siis Kannustalon Harmaja, jonka meille on suunnitellut Insinööritoimisto Erkki Koivusalon Sirkku Koivusalo-Löytänä. Vastaavanamestarina toimii samaisen toimiston Erkki Koivusalo. Kaikki yhteistyö heidän ja Kannustalon tehtaan kanssa on sujunut ongelmitta. Erityisen tyytyväisiä olemme Sirkun ammattitaitoon ja suunnitelmaan talostamme.

Kaivurimiestämme, Olli-Pekka Viili, olen aiemminkin kehunut. Hän on työskennellyt tuntityönä, mutta vauhti on ollut silti päätä huimaava. Olli-Pekka tuli levittämään mursketta tienpohjaan kolmen kasettirekan ajaessa mursketta paikalle. Rekat eivät kuitenkaan pysyneet kaivurin tahdissa, joten hän haki toisen koneen ja teki samoilla tunneilla koko tontinpohjan valmiiksi. Uskomaton työvauhti.

Timpurin hommissahan meillä on ollut isona apuna isäni, T:mi Ismo Kallioinen, joka yli 30 vuoden kokemuksella on osannut ennustaa mahdolliset kömmähdykset. Hän vastaa myös työmaan toimivuudesta ja minulle onkin jäänyt lähinnä projektin hallinta ja toki itse toteutus mieheni kanssa.

Siinähän nämä tärkeimmät kumppanit. Postausta ei ole kirjoitettu kaupallisessa yhteistyössä, vaan halusin antaa positiivista palautetta. Muilla saattaa olla erilaisia kokemuksia kyseisistä firmoista, mutta meillä kaikki on sujunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti