maanantai 30. toukokuuta 2016

Iltaräpsyjä

Kävin taas iltasella räpsimässä puhelimella kuvia raksasta. Nyt ollaan tilanteessa, jossa enemmänkin lopetelleen asioita kuin aloitetaan. Viimesitä siis viedään. Juhannuksena on tarkoitus muuttaa, joten peukut pystyyn, että kaikki etenee sujuvasti.Kylpyhuoneeseen laitettiin tervaleppä sormipaneelia katoksi. Viime hetkellä meinattiin vaihtaa lämpökäsiteltyyn haapaan Sarokkaan hyvän tarjouksen vuoksi, mutta onneksi ei muutettu suunnitelmia.


Vaatehuone malattiin electric blue sävyllä. On aika rajun sininen, mutta todella hieno kyllä. Varsinkin tuollaisessa pienessä tilassa, kun ei tule liiaksi esille.


Nimipäivän kunniaksi pikkumies sai voimistelurenkaat huoneeseensa. Hieman on vielä opettelua käytössä, mutta idean ymmärsi heti. Tämä huone on jo pitkään ollut listoja, kattovalaisinta sekä ilmastointiventtiiliä vaille valmis ja nyt se on myös tyhjennetty raksa romusta ja siivottu.
Terassin kansi on viimeistä lautaa vaille valmis. Ohjeistus oli, että ei kahta saumaa vierekkäin ja naula väliin raoksi. Näillä ohjeilla sain mielestäni ensikertalaiseksi aivan mahtavan hienon terassin kannen aikaiseksi.  Rappuset ja/tai kaiteet puuttuvat vielä ja niissä onkin pohtimista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti