maanantai 2. toukokuuta 2016

Vappu meni meillä, niin kuin varmaan useimmilla rakentajilla, raksalla. Käväisimme toki hieman tivolissakin maistamassa makkaraa ja ajelemassa karusellilla. Sää oli kaunis koko viikonlopun ja hääräilimmekin paljon ulkona. "Vallihaudaksi" kutsuttu terassin pohja piti tyhjentää kertyneestä roinasta, jotta päästiin tekemään runkoa terassille. Terassi on edellytys muutolle nimenomaan vallihaudan takia ja nyt täytyykin keskittyä siihen, kun on kaunista säätä luvattu jatkoonkin.
Sisällä poistettiin pahvit ja siivottiin. Vielä toki laitettiin pahvit takaisin suojaksi ja hain räsymatonkin eteiseen keräämään suurimmat hiekat. Kodinkoneista mikro ja uuni ovat nyt talossa. Muut tarvitsisi vielä tuoda säilytyksestä ja laittaa toki paikalleenkin.
Keittiössä kaapit ja laatikot ovat kutakuinkin paikallaan. Sotkua ja asennustarvikkeita on vielä kaikki paikat täynnä. Keittiön osalta murheita oli useita ja lopulta Keittiötoimittajan oma asentaja olikin korjaamassa virheitä. Saarekkeen takaseinä puuttuu edelleen, mutta muuten keittiö on saatu juuri sellaiseksi kuin haluttiin.


Vessan katosta olikin aiemmin puhetta ja nyt on paneelit katossa. Ihan hyvältä tuo näyttää. Ei ole ollenkaan niin silmiin pistävän hopeinen kuin kuvittelin. Sulautuu mukavasti laattoihin ja on varmasti hillitympi kuin valkoinen katto olisi ollut.
Vessan vetimet tarvitsee tosin miettiä uudelleen. Olin valinnut lippamaiset metalliset vetimet, jotka ovat varmaan noin 15cm pitkät. Khh:n vessan pienempään kalusteeseen sopivatkin hyvin, mutta ns. päävessan pitkässä kalusteessa näyttävät aivan naurattavan pieniltä.  Harmikseni en huomannut tästä ottaa kuvaa näytille.
2 kommenttia:

  1. Tuo teidän laatta on todella hieno! Saankos udella minkä hintainen ja mistä se on? :)

    VastaaPoista
  2. Laatta on Kaakelikeskuksen Dot Lugano. Lähtöhinta oli muistaakseni n. 47€ ja siitä aika kivasti saa neuvoteltua. Meillä oli asuntomessuilla tehty diili, joten saimme -30%. Laatta on muuten vielä kauniimpi luonnossa! 😀

    VastaaPoista