sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Lukittu!

Talo on lukittu. Ei niistä systeemeistä sen enempää, mutta enää ei siis kannata varkaisiin tulla. :) Tähän astihan meillä on ollut avoimet ovet. Tosin varkailta ollaan silti säästytty.


Terassi on työn alla. Haaveena meillä oli tumma komposiitti lauta. Yksinkertaisesti kalliin hintansa takia se päädyttiin jättämään pois. Tilalle tuli tavallisen tylsä kestopuu, ruskeana, sileänä ja 120mm leveänä. Mietinnässä on vielä jääkö tuollaiseksi vai käsitelläänkö tumman harmaaksi.
Terassilta on 1,2m pudotus alas, joten kaidetta tai porrastuksia tarvitaan. Veljeni ehdotti muurikivillä tehtyä istutuspenkkiä/pengerrystä, joka puolittaisi tiputuksen. Itse olimme ajatelleet poikittaisista rimoista tehtyä kaidetta. Niitä rimoituksia kun talon julkisivussa on muutenkin. Tosin tuo meidän pikkumies on niin kova kiipeämään, ettei ainakaan poikittaiset kaidepuut häntä pidättelisi. Ehkä yhdistetään molemmat ideat.

Kodinhoitohuone on yksi lempipaikoistani. Kaapistot ovat todella kauniit. Välillä harmittaa, ettei uskallettu tuota materiaalia keittiön kaappeihin tuoda vaikka mietinnässä oli pitkään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti