keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Puumetsällä


Tänään oltiin tontilla merkitsemässä viimeiset kaadettavat puut, 40 kpl. Vihdonkin tuntuu siltä, että tämä puu-urakka saadaan joskus valmiiksikin. Viimeiset 5 kuukautta ollaan kaikki vapaat viikonloput ja illat oltu metsätöissä. Oltiin kuviteltu puiden kaataminen hieman helpommaksi ja nopeammaksi, mutta onneksi rakennusaikataulu on tähän asti ollut löysä ja talkoolaisia on ollut auttamassa lähes joka viikonloppu.
Aurinko paistoi hetken puiden takaa ja ilma oli todella kaunis. Unelma omasta kodista metsän rauhassa saattaa vihdoinkin käydä toteen. Tänä vuonna päästään toivon mukaan muuttamaan. Tonttia ympäröi kahdesta suunnasta pelto.Toiseen pellonreunaan jätettiin muutamia puita, mutta toinen kaadettiin puhtaaksi. Tähän reunaan tulee rivi kauniita kirsikkapuita.  Tontti on jokseenkin tuulinen, mutta aurinko paistaa koko päivän. Aamuaurinko osuu meidän makuuhuoneeseen noin yhdeksän aikaan ja ilta-auringosta voi nauttia saunan tersassilla.


Pappa kokeili tänään traktorilla, joko tie kestäsi kasettirekat ajamaan mursketta. Ei kestä! Traktori upposi pehmeään tienpohjaan. Saatiin sentään pieni kerros lunta pois, josko pakkanen tulisi ja jäädyttäisi maan.
Sopivasti tontilla ollessamme kävi paikkaa katsastamassa myös Empowerin mies, joten ehkä saadaan työmaasähkökin ajallaan. 


Laitoin tänään myös viestiä kiinteistövälittäjälle. Oman kodin myyminen saa alkaa. Kaupunki saa jäädä taakse ja päästään tänne maaseudun rauhaan. Näissä maisemissa voi huokaista syvään ja nollata maailman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti